I am lost in pain without you - Kapitel 9

Prewious: Vi klev tillsammans ut och jag låste dörren bakom oss. När vi kom ut på gatan hade jag förväntat mig att få se en helt vanlig taxi men i stället möttes vi av en stor svart limosin. Jag märkte att jag gapade av förvåning och jag måste antagligen ha sett ut som en total idiot.
Sanna bara skrattade och drog in mig i limon.
"Se inte så chockad ut! Födelsedagsbarnet måste ju resa med stil!" sa hon och log busigt mot mig och jag kände på mig att den här kvällen skulle bli någonting jag aldrig skulle glömma.

"But I need that one thing
Yeah, you've got that one thing" sjöng killarna och hela publiken blev som galen. Alla bara skrek och skrek. Jag såg på killarna hur underbart de tyckte att det var.
"Okay guys... Today's a very special day... We have a girl in here who's turning 19 today..." sa Niall och gick långsamt över scenen.
"Yeah... This girl has together with her best friend been through one of the worst things you can think of this summer..." det var något skumt med det Niall och Zayn sa. Det kändes som om det var mig dem pratade om... Men när Louis långsamt fortsatte så förstod jag att det var mig dem menade:
"They lost their best friend in a tragic accident..." Tårarna började trycka på bakom mina ögonlock men jag höll dem inne. Inte gråta! Inte nu! for genom mitt huvud och svalde hårt. Jag tittade på Sanna som satt bredvid mig och såg att hon också var nära tårar.
"But I need that one thing
Yeah, you've got that one thing" sjöng killarna och hela publiken blev som galen. Alla bara skrek och skrek. Jag såg på killarna hur underbart de tyckte att det var.
"Okay guys... Today's a very special day... We have a girl in here who's turning 19 today..." sa Niall och gick långsamt över scenen.
"Yeah... This girl has together with her best friend been through one of the worst things you can think of this summer..." det var något skumt med det Niall och Zayn sa. Det kändes som om det var mig dem pratade om... Men när Louis långsamt fortsatte så förstod jag att det var mig dem menade:
"They lost their best friend in a tragic accident..." Tårarna började trycka på bakom mina ögonlock men jag höll dem inne. Inte gråta! Inte nu! for genom mitt huvud och svalde hårt. Jag tittade på Sanna som satt bredvid mig och såg att hon också var nära tårar.
"We haven't known these girls for so long but they already means so much to us! They are two of our absolutely best friends and we want to do everything we can to help them! and because it's your birthday today Cattie, we have a little suprise for you..." sa Liam och jag såg hur alla killarna tittade rakt på mig samtidigt som Sanna reste sig upp och tog min hand.
"Va håller du på med?" jag kände mig extremt förvirrad när Sanna drog mig ner för trapporna och in bakom scenen.
"Du kan texten till 'When I look at you' eller hur?" frågade hon när vi gick mot en trappa där det stod en massa personal som genast började fixa och dona med mig. När dem var klara så kände jag mig ännu mer förvirrad.
"Ja hurså?" sa jag som svar på Sannas fråga.
"Bra! Här." sa hon och gav mig en mikrofon samtidigt som hon knuffade mig framför sig upp för trappan.
"Sanna va i helvete är det här?" frågade jag och spärrade upp ögonen när jag hörde min egen röst genom alla högtalarna ute på arenan. Jag tittade på Sanna med stora ögon samtidigt som hon knuffade mig den sista biten upp.
När jag kom ut högst upp insåg jag att jag stod uppe på scenen och när jag tittade ut över havet av skrikande tonåringar vad det som om jag frös fast i golvet, jag kunde inte röra en fena. Men så såg jag hur Louis kom gående mot mig över scenen. Han flyttade bort min mikrofon lite innan han viskade:
"Come here! I know you want to do this!" Jag visste inte vad jag skulle säga. Det fanns inga ord. Men allt inom mig sa att han hade rätt. Det ville jag. Det här var allt jag någonsin drömt om. Varför tog jag inte chansen nu när den fanns inom räckhåll? Då kände jag hur Louis varma hand slöt sig om min och han drog med mig längre ut på scenen.
"Ladies and gentlemen let me present the wonderful Cathrine Lindkvist!" utbrast han och pekade med hela handen på mig. Det lät så gulligt när han försökte säga mitt efternamn att jag inte kunde låta bli att le lite. Han hade fortfarande inte släppt min hand när inrott till Miley Cyrus' When I look at you fyllde arenan. Louis började sjunga låten tillsammans med killarna som kommit och ställt sig bredvid mig och när refrängen kom tog jag ett djupt andetag och sjöng med killarna. Jag fortsatte att sjunga och märkte inte hur killarna tystnade.Det var så roligt att jag inte märkte att dem inte längre sjöng förens dem sista tonerna dött ut och jublet från publiken blev allt högre och högre och jag bara stod där och log som ett fån. Det här var den härligaste det här var den bästa dagen någonsin.
"Isn't she good?!" utbrast Liam och tittade ut över publiken som om möjligt skrek ännu högre. Det var helt fantastiskt. Jag kunde inte förstå att jag precis hade sjungit inför ungefär 4.000 människor och att dem jublade åt mig.

Zayns perspektiv:
"Thank you soooo much! We love you!!!" skrek vi och vinkade åt fansen innan vi sprang av scenen.
"That was awesome!" utbrast Liam när vi sjönk ner i sofforna i våran loge.
"You said it bro! It was fantastic! And they seemed to like Cattie!" sa Louis lyckligt och log stort mot oss.
"Yeah! She's so talented! She really deserve it!" sa Harry och log stort mot Louis.
"Ehm... Yeah..." mumlade Louis men han såg ut att vara någon annan stans.
"The world to Lou. I repeat: The world to Lou." sa jag och knuffade honom i sidan.
"Ehh... What?" frågade han förvirrat men i samma sekund knackade det på dörren och utan att någon av oss hann reagera for dörren till logen upp och in kom Cathrine och Sanna.

Louis' perspektiv:
"Hi girls!" utbrast vi alla samtidigt och Liam reste sig ur soffan och tog några snabba steg fram till Sanna och kysste henne. Jag tittade på dem men vände snabbt blicken. Det irriterade mig lite att han kunde göra så, fast jag inte kunde gå raka vägen fram och pressa mina läppar mot Cathrines. Men jag skakade snabbt bort tankarna. Det var Catties dag idag. Då var jag i stort sätt tvungen att vara glad.
"Get a room!" skrek Harry skrattandes och slängde en kudde på Liam och Sanna som fortfarande stod där mitt på golvet med läpparna tryckta mot varandra. Dem backade ifrån varandra och båda började skratta och Sanna tittade ner i golvet samtidigt som hennes kinder blev en aning röda.
"Haha if they are finish now I think we should get changed and get there!" utbrast Niall glatt och pekade med tummen på Sanna och Liam.
"Wait what?!" utbrast Cattie och såg ut som ett stort frågetecken.
"Haha babe you'll see! and I think we should leave so they can get changed!" sa Sanna glatt och drog med sig Cattie ut ur logen.
När dörren stängdes började killarna babbla på om hur festen skulle bli och hur dem trodde Cattie skulle reagera.
"...but guys, try to don't drink that much tonight okay? Nothing good happens when you're drunk!" sa Liam samtidigt som han drog av sig tröjan. Jag tittade lite på hans vältränade mage innan han knäppte den nya skjortan över den. Varför kunde inte jag vara lika vältränad som han? Han behövde ju bara titta på tjejerna för att få dem att falla pladask för honom....
"Lou? Are you coming?" jag rycktes ur mina tankar när Harry pratade med mig. Jag insåg med ens att killarna var klara och stod vid dörren och väntade på mig.
"Ehh... What?... Yeah! Wait just a second!" sa jag snabbt och drog av mig kläderna jag haft under konserten och satte på mig randig tröja och ett par vita jeans. "Let's go!" utbrast jag och följde efter killarna ut till Sanna och Cathrine som väntade utanför dörren.
"Finally! How can you be so slow? You're guys!" utbrast Cathrine när vi kom ut.
"So you think we're slow?! Have you meet yourself?!" frågade Harry ironiskt och puttade till henne. Hon bara grymtade till svar och knuffade tillbaka.
Vi mötte upp Paul och han hjälpte oss alla sju ut till en svart bil som stod utanför utan att vi blev nedtrampade av en massa fans.

Cathrines perspektiv:
Vi åkte ganska länge men tillslut stannade bilen. Bilen hade parkerat framför en mörk, helt nedsläckt lokal. Inte en själ syntes till.
"Är det här verkligen rätt?" viskade jag till Sanna som satt bredvid mig. Det var något som inte stämde och jag kunde inte låta bli att bli lite skrämd av den stora öde byggnaden . Det var verkligen någonting skumt med det här...
"Vänta så får du se..." fick jag som svar från henne. "and get out of the car now!" la hon sen till och det fick mig att inse att hon inte kom ut ur bilen förens jag klivit ur, men ingen av dem andra hade klivit ur bilen än vilket var lite konstigt, men jag gjorde som hon sa. Jag hoppade ur bilen men till min stora förvåning smälldes dörren igen bakom mig och bilen körde iväg. Jag bara stod där som ett fån och tittade efter bilen. Just då visste jag inte alls vad jag skulle göra. Jag kunde inte fatta att det där precis hände men jag kände mig på något sätt väldigt trygg med det hela. Det hade gått ett tag sen jag insett att det här var ett av Sannas galna påhitt, men jag hade ingen aning om vad det var...
Jag hoppade till när det plötsligt vibrerade till i min väska och när jag tog upp mobilen såg jag att jag fått ett Sms från Sanna. 'Gå in.' stod det och jag kunde inte låta bli att skratta lite.
"Va har du hittat på nu då din knasboll?" frågade jag rätt ut i luften innan jag gjorde som hon sagt och gick mot byggnaden.
När jag kom fram till dörren tvekade jag lite innan jag tog ett djupt andetag och öppnade dörren öppnade dörren.

Kapitel 9!!! :D
Jag är så sjukt ledsen för den dåliga uppdateringen men den senaste veckan har vårat internet varit heltt fucked up! Det har inte funkat alls typ så jag har inte kunnat uppdatera men nu har ni kepitlet här!
Jag hoppas ni gillar det! Och snälla söta rara! KOMMENTERA! Jag avskyr att inte veta vad ni tycker så snälla ni kommentera!!!
Puss och kram på er alla underbara Directioners!!! :D<333

Sen en sak till bara! Ny design har jag också fixat som ni kansle ser... hoppas ni gillar den! Jag är i alla fall asnöjd! En litan kul detalj om förra heddern: Var det någon som änns märkte att det inte stod "One Direction" utan "One Diection"? Haha hade du sett det? ;)<3

Kommentarer
Postat av: JoJo

Jättebra! Vår dator har varit helt crazy i nästan 3 veckor nu... Men nu har vi 1 ny, o ska lämna in den gamla på lagning... O ja märkte att det stod Diection, jag funderade på att skriva det i 1 kommentar, haha...

2012-05-29 @ 16:56:32



Postat av: JoJo

Hehe, här e ja igen men asgrymt kapitel o när komr nästa?<3

2012-05-30 @ 08:57:55
URL: http://@JoJo_Sweden



Postat av: Hann :)

Skit bra undra vad det är för överraskning :) när kommer nästa del ? :) <333

2012-06-03 @ 21:55:59



Postat av: Design blogg

Är du sugen på en ny design ? :)

Kolla gärna in min design blogg!

2012-06-06 @ 07:23:00
URL: http://mehelpyouwithdesign.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0